SMIB & TNO FEST 24/08/19

“KLAVERTJE VIER” edition

Dit jaar organiseren we inmiddels alweer de vierde editie van SMIB x TNO Fest. Op zaterdag 24 augustus, de laatste zaterdag van de zomervakantie, zullen we jullie van een derm vakantie uiteinde voorzien. De line-up, veel chaps, drinken en de leuke mensen zullen zoals je van ons gewend bent ook dit jaar verantwoordelijk zijn voor de vibe, want alleen samen kunnen we dit doen. Wil je aanwezig zijn bij deze vierde editie van deze jaarlijkse viering van onze subcultuur? buy nu je kaartje, vraag minimaal vier vrienden om het ook te doen, throw je 4’z up en pull vierentwintig augustus up voor deze SMIB x TNO FEST “KLAVERTJE VIER” editie.

Datum & tijd:
24 augustus ’19
15:00 – 22:00

Locatie:
Skatepark Noord
Aambeeldstraat 12
1021 KB Amsterdam

 

Tickets:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-smib-tno-fest-2019-64527132390

Let op:
Skatepark Noord is daardoor zaterdag 24 augustus niet geopend om vrij te skaten! Alleen proeflessen in de ochtend gaan door!

Smib Tno Fest 19